Van: Arienne Dozeman
Telefoonnummer: 0614864590
Onderwerp: bijzonder pensioenverhaal gezocht voor filmproject

Berichtinhoud:
Geachte heer/mevrouw,

Tijdens mijn zoektocht naar bijzondere verhalen voor ons filmproject kwam ik ook op de website van de BP DNB terecht. Wellicht dat uw vereniging mij kan helpen bij het vinden van het verhaal dat zoek.

Waar gaat het om? Wij zijn een videoproductiebedrijf uit Amsterdam en werken op dit moment samen met Achmea aan een korte film. Hierin willen wij graag verhalen laten zien van mensen wiens leven een bijzondere wending heeft gekregen. De aanleiding of het startpunt is daarbij belangrijk. Bijvoorbeeld het moment dat je te horen krijgt in verwachting te zijn van een drieling, het moment dat je een ernstig ongeluk krijgt, het moment dat je bedrijf afbrand… Hoe dit juist het startpunt bleek van een nieuw avontuur.

Dat startpunt kan ook zijn de dag dat iemand met pensioen ging. Temeer wanneer hij of zij best nog graag door had willen werken. We zijn dan ook op zoek naar iemand die het pensioen eigenlijk helemaal niet zo zag zitten (het ‘zwarte gat’), maar daarna juist iets bijzonders is gaan doen. Naar de kunstacademie, een solo-zeiltocht, backpacken, lopen naar Spanje, skydiven, een gaarkeuken runnen…. etc. etc.

Zou u in uw netwerk misschien iemand weten die aan dit profiel voldoet? Of het pensioen lang of kort geleden is maakt niet zoveel uit. Als er uiteindelijk maar begonnen is aan een nieuw hoofdstuk in het leven.

Helaas zijn we al een tijdje op zoek naar zo’n verhaal. Het is het enige verhaal dat we nog missen in ons project. Er is dus enige haast.

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Ariënne Dozeman

06-14864590
www.1camera.nl