Inloggen 

Op deze pagina kunt u inloggen als lid om extra informatie te lezen, zoals de geschiedenis van de nieuwsbrieven en de documentatie van de Algemene Ledenvergadering.

Ook kunt u een link vinden om uw persoonlijke gegevens zoals die bij ons bekend zijn, te wijzigen.

Inloggen

Log rechtsonderin op deze pagina in met uw e-mailadres en wachtwoord. Na het inloggen krijgt u toegang tot de ledenpagina’s, waaronder nieuws, voordelen voor leden, Algemene Ledenvergadering, regelingen en meer.

Persoonlijke gegevens wijzigen

Wijzigingen van uw adres, e-mail, telefoon en/of bankgegevens, kunt u nu zelf aanpassen in ons BP DNB ledensysteem via onderstaande button. Let erop, u verlaat deze website en gaat naar de portal van ons ledenadministratiesysteem Banster.

Indien u (nog) geen toegang heeft tot het systeem, dan kunt u uw wijziging ook doorgeven via ons e-mail adres: info@bp-dnb.nl.

Privacy

Om privacyredenen vindt geen gegevensuitwisseling plaats tussen onze Belangenvereniging, het DNB Pensioenfonds en De Nederlandsche Bank NV. Wijzigingen van persoonlijke gegevens dienen dan ook separaat te worden doorgegeven aan onze Belangenvereniging en, indien van toepassing, het DNB Pensioenfonds en De Nederlandsche Bank NV.